Изберете страница

Усещането за пролет се носи във въздуха, нали! Особено с разлистването на дръвчетата и цветята, които се надпреварват за нашето внимание 🙂

0

Мисля, че лалетата са едни от любимите цветя на всеки, а от опит знаем, че за тях трябват вази с по-тясно гърло. Ето защо, ако човек иска да освежи бързо дома, тази идея ще му допадне.

Ето и как: Трябват ви разноцветни и различни по ширина тиксо ленти. Най-добре е ако имате и блестяща :). На второ място ви трябват бутилки, които или искате да рециклирате или просто сте забравили да изхвърлите след вчерашния купон. И накрая остра ножица.

Сега вече зависи само от Вас какъв ще е резултатът…

6

3

естествено супер лесната днешна идея за прекрасни пролетни вази!

Начинът на изработка е бърз, лесен и естествено интересен…Вземете бутилката (пластмасова или стъклена) залепете около нея тиксото и оставете около 2 см., с които да покриете тиксото, което увива бутилката в началото. Така редувайте вертикално с различни цветове и размери тиксо и сте готови!

7

Съчетанието на неоново розово и неонено зелено със сребърно е страхотно!!! Свежо, пролетно и ярко като априлско слънце.

Тези Ваши творби пълни с червени и жълти лалета повдигат настроението без да усетите, а най-хубавото е, че може да украсят с тях всяка стая. Ето още малко снимки…

1

2

Бутилките от вино вършат идеално същата работа, така че се възползвайте и от тях. В тях може да разположите по-високи цветя.

9

Така следващия път, когато се наслаждавате на питие запазете бутилката, която може да превърнете в малко пролетно бижу.

Щастлива пролет…

8

… и приятно декориране!

0
    0
    Количка
    Количката е празна Return to Shop
    0

    Your Cart