Изберете страница

Колекция1

Може да направите много сладък подарък на приятел или на себе си с тази чудесна идея. Всичко, което ще Ви трябва са няколко буркана, прежда или корда с различна големина за по-интересен резултат, лепило и спрей. С тях може да украсите в къщи, вилата или просто да ги оставите на нощното шкафче докато заспите.

Колекция2

Ето и как:

Буркани

Измийте хувабо бурканите, накиснете ги във вода, за да се изчистят от лепенките по тях. Почистете със спирт или лакочестител и след това отново с веро, за да са напълно чисти. Така боята от спрея ще може добре да се захване.

Нишка

След това започнете да увивате около тях преждата така както Ви харесва. Когато сте готови, просто завържете двата края.

Пръскане

Поставете ги с дъната нагоре върху някаква повърхност, например стар чаршаф и ги напръскайте със спрея. Най-добре ще се получи ако ги напръскате 3 пъти като оставате 5-6 минути между отделните напръсквания, за да засъхват добре.

Резултат1

След това отрежете преждата или кордата, и сте готови. Резултатът е прекрасен, а когато сложите свещичка вътре трудът Ви ще се отплати с красиви отблясъци наоколо! Приятно забавление 🙂

Резултат2

Ако намирате идеята за интересна, споделете я с Вашите приятели 🙂

 

0
    0
    Количка
    Количката е празна Return to Shop
    0

    Your Cart